Известие

Collapse
No announcement yet.

климатик??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• климатик??

Колеги ако си взема алфа 146 без климатик мога ли да си сложа тоест колата позволява ли да се сложи климатик и най вече има ли къде да отида и да го сложа и ако някой има представа колко струва климатика ще го помоля да сподедели. Мерси Предварително

Първоначално публикувано от vankichaaaa Покажи съобщение
    Колеги ако си взема алфа 146 без климатик мога ли да си сложа тоест колата позволява ли да се сложи климатик и най вече има ли къде да отида и да го сложа и ако някой има представа колко струва климатика ще го помоля да сподедели. Мерси Предварително
    Да, има опция да постави клима на кола без такава, но до колкото знам стъпва на 1000+ лв. По-добрият вариант е да е с клима, но ако си избрал кола без и джамовете стават Все пак аз само така съм чувал от познати, нека някой по компетентен да даде своето мнение. Поздрави ...
    Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
    Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
    Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Първоначално публикувано от vankichaaaa Покажи съобщение
      Може да се вместиш и в 500лв, стига да можеш да си го монтираш и да намерш клима от ударена Алфа
      145 QV ex.
      146 Boxer TOTAL ex.
      147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

от ударена ама да не е централно. и ще има да опъваш инсталации докато ти побелее косата. и пак към хилядарка ще отиде. намери си такава с клима или ако тая ти харесва, смъкни от цената и си карай с пуснати прозорци.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
          ...ако тая ти харесва, смъкни от цената и си карай с пуснати прозорци.
          Именно !
          Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
          Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
          Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Трети вариант е да намериш такава,но с развален климатик-при всички случаи ще ти излезе по-евтино да го оправиш отколкото да го монтираш на ново.Иначе трябва бая да ти смъкнат от цената на колата без клима.

Comment

колега аз разглобявах колата си скоро и мислех да го слагам на другата си 145-ца но като видях какво изкарах от ударената и се отказах почти цялата инсталиция се сменя зад жабката е един голям топуз в които е радиаторчето на парното + перката+нещо си за климатика от там са датчици за темп. въздуховоди,компресори,тръбички и пр. но ако решиш нещо пиши ми на лично. иначе отжорите за тръби и компресора ги има на всеки блок и на всяко купе просто трябва да се сложат
              Last edited by iskrev; d.m.y г., 08:34.
              http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
              ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

Working...
              X